Кейти Пери обясни ситуацията с окото

Вероятно и вие сте станали свидетели на видео от скорошен концерт на Кейти Пери, в който ясно се вижда как едното ѝ око се затваря по изключително странен начин. Фенове и любители на конспиративните теории веднага заподозряха нещо нередно и предположиха, че това всъщност не е истинската певица, а неин клонинг, който е получил бъг в системата.

"Нейният клонинг получи бъгове. Това е страшно", написа потребител в TikTok, а друг заяви, че товa е робот, който явно често се разваля.

Други пък се шегуваха, че това не е Кейти Пери, а робот, който е изгубил връзка с wifi. Междувременно някои фенове предположиха, че лепилото ѝ за мигли е накарало клепачите й да се слепят един за друг.

Кейти Пери обясни, че случката по време на нейния концерт в Лас Вегас не е нищо друго освен номер.

"Приветствам всички мои #flatearthers #spaceisfakers #birdsarentrealers #skyisntbluers да дойдат да видят моя парти трик със счупени очи на кукла в реалния живот във Вегас следващата година!", написа тя под видеоклип от странния момент, който качи в Instagram в четвъртък.

Тя се пошегува още, че изкарва бира от гърдите си и това също е парти номер.

38-годишната певица използва популярното видео, за да обяви, че престоят ѝ в Лас Вегас е удължен с още 14 концерта, като каза на феновете си, че списъкът със сетове на нейното шоу ще премине през спомени, стигащ до 2008 г. Освен това поп звездата изрази колко е развълнувана да изпълнява песните си пред публика следващата година.

Видеото разбуни духовете, докато Пери празнуваше 38-ия си рожден ден с годеника си Орландо Блум и тяхната 2-годишна дъщеря Дейзи. 45-годишният Блум и Кейти Пери посрещнаха малкото си момиченце през август 2020 г., след като се сгодиха през февруари предходната година.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay