Кейти Пери се изправя срещу Майкъл Джексън

Певицата ще се опита да подобри рекорда на Краля

Кейти Пери се изправя срещу Майкъл Джексън

Вторият албум на Кейти Пери е едно от най-силните заглавия, появили се напоследък на музикалния пазар. Пет песни от "Teenage Dream" бяха на първо място 18 седмици в престижния чарт Billboard и изравниха рекорда на Майкъл Джексън от 1987-1988 година.

Вече е факт видеото към още едно парче от албума, а именно към "The One That Got Away". Концепцията е твърде различна от обичайните за певицата позитивни и забавни изпълнения.

Кейти играе едновременно млада и възрастна жена. Историята разказва за двама влюбени, радващи се на всеки момент от връзката си. Докато веднъж се скарват, мъжът се качва на колата си... и никога не слиза.

50 години по-късно Пери е вече възрастна, но не спира да мисли за първата си любов. Тя все още се връща на фаталното място, отнело живота на някогашния ѝ възлюбен.

С "The One That Got Away", американската певица ще опита да подобри рекорда на Краля на попа, достигнат през 1987 година с албума "Bad". Ако песента заеме първо място в Billboard, Кейти ще бъде първият изпълнител с шест парчета от един албум, намерили място в престижния чарт, научаваме от The Sun.

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.12.2013|13:40
Много ще се радвам ако тя отбележи нов рекорд
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay