Ким Кардашиян вече е руса

Риалити звездата качи твърде много килограми през бременността, но е успяла горе-долу да влезе във форма

Ким Кардашиян вече е руса

Ким Кардашиян е от онези "завезди", които са известни основно с това, че са известни. Колкото и абсурдно и незаслужено да ни се струва това, световните медии непрекъснато ни съобщават с какво се занимава. Самата тя полага огромни усилия да поддържа интереса, като ежедневно показва физиономията си на всички възможни места - виртуални и реални.

Откакто роди през юни обаче, вече 3 месеца Ким се държи настрана от светлината на прожекторите. Избягва папараците. Не се старае постоянно да качва снимки в социалните мрежи. Изключително нетипично за нея!

Тази седмица все пак си подаде носа от своя защитен свят. И се оказа, че освен жаждата за публични изяви, майчинството е променило още една основна характеристика на риалити звездата. Кардашиян беше сред най-известните брюнетки в света, но вече е със светла коса.

Личният й фризьор със задоволство отбелязва, че процедурата по боядисването им е отнела "само 4 часа". Очаквало се да продължи близо половин денонощие.

Ким се намира и в добра физическа форма, имайки предвид скорошното раждане. Може би затова е решила да позволи да я снимат. Преди се твърдеше, че качените през бременността килограми при нея са твърде много и е решила да се крие, докато не се посмали малко.

Неотдавна се появи и странна фотосесия, която Ким е заснела с Карл Лагерфелд, преди да роди. Можете да сравните визията й от тогава със сегашната.

Ким Кардашиян вече е руса

4 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 09.09.2013|16:54
Лека-полека сменя малко имиджа си млада майка. Интересно дали и бебето ще е риалити звезда.
2
Не е посочен 09.09.2013|15:44
Не изглежда зле с руса коса. Явно търси някакво разнообразие.
1
Не е посочен 09.09.2013|13:41
Брей, отива и тази руса коса в интерес на истината. Само не виждам особено да е отслабнала.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay