Ким Кардашиян със скандална визия, сътворена от... съпруга ѝ!

Звездата отново накара всички да говорят за нея

Ким Кардашиян със скандална визия, сътворена от... съпруга ѝ!

Ясно е, че Ким Кардашиян никак не се е уморила от светлините на прожекторите. Звездата, която очаква второто си дете, не спира със скандалните изяви и още по-неприличните фотосесии. Този път става въпрос за новото издание на списание System, чиято корица краси Ким.

34-годишната риалити звезда заснема доста провокативни кадри, облечена само с боди в телесен цвят и дълги черни чорапи. Фотосесията е заснета във френски провинциален район.

Телесният цвят на облеклото създава излюзията, че Ким всъщност няма дрехи, а позите, в които я снимат, показват, че звездата не се срамува от нищо. Съпругът ѝ, рапърът Кание Уест, също присъства на няколко кадъра от фотосесията.

Ким Кардашиян със скандална визия, сътворена от... съпруга ѝ!

Именно той е стилистът, избрал дрехите на Ким за снимките. Не за пръв път изпълнителят избира гардероба на съпругата си. Ким е споменавала многократно в интервюта, че Кание обича да се грижи за визията ѝ.

Странните снимки от фотосесията може да се дължат и на фотографа. Той се казва Юрген Телър и е известен с чудатия си стил на снимане. Работил е с много известни личности и винаги заснема фотосесиите им на странни и непривични за тях места.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 14
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay