Ким Кардашян разруши поредната рокля на Met Gala?

Ким Кардашян разруши поредната рокля на Met Gala?
laurenisgossip

Ким Кардашиян се появи на Met Gala през 2023 г., обсипана с перли — по-специално 50 000 от тях, изработени в зашеметяваща рокля от Schiaparelli. Признаваме, че тя е една от фаворитките ни тази година - наистина изглеждаше впечатляващо, пресъздавайки визията от първата си фотосесия.

Но все пак това е Ким и вечерта няма как да мине без някои леки фалове...

Роклята се оказа доста деликатна и за съжаление долната ѝ част не издържа на напрежението. Тоалетът буквално се разпаднала, когато Ким се върнала в хотела си, след като се разходила по червения килим. А как се е справила с тази неудбна ситуация? Просто е продължила пътя си вътре.

Пред Vogue Ким издаде подробности относно шармантното си облекло на червения килим.

"Исках перли. Помислих си, какво е повече Карл? Знаеш ли, емблематичните перли на Chanel са това, за което винаги съм мислила. Така че искахме просто да съм обсипана в перли. Тази година просто исках да се чувствам бляскава. Наистина не усетих напрежението. Просто исках да си прекарам добре. Направих снимка, преди да дойда със сестрите си.", обяснява тя пред модната библия.

Ким Кардашян разруши поредната рокля на Met Gala?laurenisgossip

Ким всъщност споменава, че някои от перлите са се отлепили още по пътя за Met, казвайки: "Някои изскочиха по пътя и казах на дъщеря ми да ги вземе всичките. Те са истински бисери и тя ги слагаше всичките в чантата си.”

Ким също разговаря за срещата с котката на Карл Лагерфелд Шупет, като казва, че е било "малко страшно" и че е отнело малко време, за да затопли отношенията с нея.

Според People роклята на Ким включва 50 000 сладководни перли и още 16 000 кристални перли. Създаването на цялото творение отнело 1000 часа и труда на над 12 души.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay