Кой е новият мъж в живота на Нина Добрев?

Носят се слухове, че красивата брюнетка е започнала нова любовна връзка

Кой е новият мъж в живота на Нина Добрев?

Нина Добрев не е имала сериозна връзка, след като се раздели с колегата си от "Дневниците на вампира” Йън Сомърхолдър. Възможно е обаче красавицата да е намерила своята нова любов в лицето на актьора от "Камшичен удар” Остин Стоуел.

След като двамата бяха "заловени" да се целуват по време на автомобилно състезание в Индианаполис, стана ясно, че те очевидно прекарват доста време заедно.

Съдим по снимките, които актрисата качва в профила си в Instagram. На тях се вижда как Нина и Остин се забавляват, правейки физионимии заедно с общи приятели.

Кой е новият мъж в живота на Нина Добрев?

Феновете на брюнетката искат да я видят щастлива. Ето защо реакциите им в Twitter са изключително позитивни. Повечето изразяват радостта си за актрисата от "Дневниците на вампира" с туитове, в които си личи, че одобряват Остин за неин партньор.

Дали актрисата е готова за нова връзка? Вероятно Нина вече е преодоляла раздялата си с Йън, защото наскоро сподели в интервю, че се радва за брака му с Ники Рийд. Така че феновете й могат да бъдат сигурни, че скоро и тя ще има пълноценна и щастлива връзка.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay