Очарователната Нина Добрев: А сега накъде?

След като напусна "Дневниците на вампира", нашето момиче тръгна на път

Очарователната Нина Добрев: А сега накъде?

Нина Добрев официално приключи със снимките на сериала "Дневниците на вампира” и сега е свободна да прави каквото си пожелае. Звездата от български произход загърби миналото и реши да продължи напред с порция щури изживявания. Новата роля, която зае, е тази на пътешественик.

Скоро след като остана "безработна”, тя и група от най-близките й приятели, тръгнаха на пътешествие с кола. Самата Нина разкрива, че целта на лятното пътуване е да обиколят САЩ, а крайната им цел е Лос Анджелис.

Очарователната Нина Добрев: А сега накъде?

Групата е на път от няколко дни, а актрисата не пропуска възможност да споделя приключенията си с почитателите си в Instagram. В началото на пътешествието тя написа следното: "Петима приятели, два автомобила, едно епично приключение. О, и една котка. Крайна дестинация, Лос Анджелис. Пази се Америка… петимата скитника може да се озоват близо до твоя град!”

От снимките на Нина в Instragram личи, че тя и приятелите й се забавляват истински. Актрисата получава заслужената си ваканция след шест години работа по снимките на хитовия сериал. Предполагаме, че събира енергия за новите проекти, които със сигурност й предстоят.

Очарователната Нина Добрев: А сега накъде?

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay