Кортни Кардашян: "Липсва ми да бъда безчувствена к*чка"

Кортни Кардашян скърби за миналото си, признавайки, че ѝ липсва част от това, което е била преди.

"Безчувствената кучка Кортни беше истинки вайб и беше толкова хубаво да не ми пука", казва тя през GQ.

Въпреки това Кортни добавя, че е препоръчала терапия на други членове на семейството си.

"Определено съм говорила за това от години със семейството си, защото наистина го намирам за толкова полезно", обясни тя. Но и не искам да настоявам. Можете да им дадете информацията, но тогава това е техният път.

Междувременно Ким споделя, че посещава детски психолог само за съвет относно грижите за четирите си деца, които споделя с бившия си съпруг Кание Уест.

"Понякога родителството е предизвикателство", казва основателката на Skims пред GQ.

Тя признава, че разговорите с близките ѝ хора и приятели също са терапия за нея. Ким споделя още, че временно е работила с терапевт преди развода си с рапъра Кание Уест.

Коментарите на сестрите за терапията идват, след като Кортни посрещна първото си бебе Роки от съпруга ѝ Травис Баркър. Page Six потвърди, че риалити звездата е родила, след като барабанистът на Blink-182 и нейната сестра Кайли Дженър бяха снимани да посещават медицински център в Лос Анджелис миналата седмица. Но очевидно новороденото все още не се е запознало с целия клан Кардашиян-Дженър, тъй като се твърди, че Кортни поддържа строг списък "само с покани" за посетители.

"Кортни каза, че това е заради микробите – да защити бебето и да не го излага на никакъв риск, но това е като част от новата ѝ стратегия да държи всички на една ръка разстояние", добавя вътрешен човек пред Page Six.

Кортни споделя три деца - дъщеря Пенелопе, 11 и синовете Мейсън, 13 и Рейн, 8, с бившия си приятел Скот Дисик.

Що се отнася до Травис, той споделя две деца - син Ландън, на 20 и дъщеря Алабама на 17 - с бившата си съпруга Шана Моаклер.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay