Косьо Филипов се омъжил за своя партньор в Гърция?

Косьо Филипов се омъжил за своя партньор в Гърция?

Костадин Филипов, водещ на "По света и у нас", изненада всички, когато се появи с халка на ръката си. Въпреки че самоличността на неговата половинка остава неизвестна, мнозина спекулират, че той може да е сключил брак тайно с мъж. Съобщава се, че двойката е запазила отношенията си поверителни, включително пола на партньора.

В публичното пространство отдавна се разпространяват слухове относно сексуалната ориентация на Костадин Филипов, като близките му приятели твърдо вярват, че той е привлечен от мъже. Тъй като еднополовите бракове все още не са законни в България, ако партньорът му е мъж, малко вероятно е той да се е оженил в страната. Като се има предвид, че Гърция легализира еднополовите брачни съюзи през пролетта, възможно е двойката да е избрала да се врече във вечна любов там.

Журналистът има дълга история с бившата си съпруга, Божана Филипова, която го хваща да ѝ изневерява през 2007 г. Това доведе до раздялата им, но те успяха да запазят приятелски отношения за благото на дъщеря им Елия. Говори се, че Божана също е имала връзки с множество партньори, което допълнително усложнява ситуацията.

Оттогава Филипов предпочита да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Все пак той призна, че сърцето му е заето, но не даде допълнителни подробности. Колегите му обаче забелязват, че той носи халката от известно време и изглежда много щастлив. Те смятат, че двойката може да е решила да размени пръстени като символ на любовта си, вместо да сключва официален брак. Независимо от статута на връзката им, очевидно е, че Костадин Филипов е намерил щастие в живота си.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay