Коя всъщност е Сабрина Бахсун, която стана известна като #tubegirl

Коя всъщност е Сабрина Бахсун, която стана известна като #tubegirl
TikTok

В един момент сте студент по право, който се опитва да си проправи път в столицата, в следващия сте viral сензация, дефилирате на модния подиум на Седмицата на модата в Лондон и всучки ви разпознават в лондонското метро. Тoчно това се случи с Tube Girl, известна още като Сабрина Бахсун. Бившата студентка по право бързо се превърна в икона TikTok икона благодарение на заснетите от нея видеоклипове, танцуващи в метрото, натрупайки над 400 000 последователи и 15 милиона харесвания. Също така, тя предизвика тенденция в социалните мрежи, като стотици потребители пресъздават нейни видеоклипове, карайки #tubegirl да натрупа над 300 милиона гледания. И всичко това за по-малко от шест седмици.

Първият ѝ видеоклип, публикуван на 13 август, бе заснет под звуците на "Where Dem Girls At", застанала пред прозореца на метрото, от който духа вятър, развяващ косата ѝ. А тя го публикува без да очаква нищо. 

"Исках някой да ме заснеме, затова помолих приятел и тогава той каза "не", казва Bahsoon пред POPSUGAR. "Така че си казах "уф, трябва да го заснема сам". Опитах го у дома, но не изглеждаше добре, така че си казах "оставете ме да опитам да го направя в автобуса", защото хващам автобус, който е доста празен, но не работеше. И тогава, когато вятърът се развя в метрото и аз седях на ръба..."

Но за феновете на Tube Girl или за всеки, който сам е изпробвал тенденцията в TikTok, не е толкова лесно, колкото изглежда, да придобият увереността да се отпуснат пред претъпкания вагон на метрто. 

"Не ме интересува твърде много мнението на хората", казва Бахсун. "Мисля, че това е наистина голямо нещо. Не знам дали увереността и [да не се тревожиш за мненията на хотрата] е едно и също нещо технически, но мисля, че да не придаваш тежест на мненията на хората, особено ако не ги познаваш, всичко е в собствената си глава."

Бахсун добавя, че макар да е получавала странни погледи или въздишки от други пътници, тя смята, че често хората са твърде бързи да съдят. 

"Аз не съм осъдителен човек, така че ако видя някой да прави това в метрото и никога преди не съм го правила, щях да си кажа "давай, наслаждавай се на живота си", казва тя. "Обичам да виждам как хората се радват на живота си и не мисля, че е правилно някой да дава мнения за другите, така че не ме интересува мнението на другите в този смисъл."

Израснала в Малайзия, Бахсун признава, че ученето е било насърчавано и креативността не винаги е била приоритет, но винаги е обичала модата и музиката. Като средно дете с четири братя и сестри, тя се борела да изрази своята креативност.

След като се мести в Лондон, за да учи и да се занимава с моделство, тя няма връзки и чувства, че за първи път наистина може да разгърне творческата си страна. 

"Бях така, сякаш трябва да започна да вярвам в себе си, трябва просто да мечтая, трябва да започна да се заблуждавам", смее се тя.

Откакто става вирусна в TikTok, с нея се свързват множество марки, тя участва в шоуто на MAC Cosmetics по време на Седмицата на модата в Лондон и е поканена на Седмицата на модата в Париж. 

И изглежда, че картата на метрото наистина е само началото на нейното пътуване. Въпреки че не може да повярва на скоростта, с която е спечелила известност, тя прегръща всяка възможност, която ѝ се открива.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay