Красавицата от Despacito и нейната тренировъчна програма, с която да влезем във форма за лятото

Красавицата от Despacito и нейната тренировъчна програма, с която да влезем във форма за лятото

Невероятният музикален хит от 2017 Despacito вече достигна 6.6 млрд. гледания, а горещото момиче в него с магнетична усмивка е 33-годишната пуерториканска актриса и модел Сулейка Ривера.

Светът се влюбва в нейната красота за първи път през 2006, когато печели титлите "Мис Вселена" и "Мис Пуерто Рико", а каква е тайната за изключителната форма, която тя успява да поддържа? Както всяка друга жена в 30-те си, Сулейка знае, че трябва да полага сериозни усилия за това и решава да помогне и на други жени с това предизвикателство.

Тя е убедена, че правилните тренировки и здравословният начин на живот са най-добрият начин за постигане на успех и вътрешен мир, затова и създава своята собствена програма за добра форма– Dura Fit Latino. Тя обхваща серия видеоклипове с различни кардио упражнения и 21-дневен хранителен режим, които тя споделя в Инстаграм профила на програмата.

"Исках да представя тренировка за цялото тяло, която може да се прави навсякъде и по всяко време. За нея не се изискват специално оборудване или тежести! Кардио натоварването продължава само 20 минути, което позволява по-бързо изгаряне на повече калории. Упражненията могат да се изпълняват 2-3 пъти седмично", сподели красивата брюнетка.

Част от тренировката й можете да видите ТУК

Красавицата от Despacito и нейната тренировъчна програма, с която да влезем във форма за лятото

В режима на една от най-привлекателните и сексапилни жени на земята са включени също и интересни и много лесни рецепти за правилна хидратация и пречистване, които помагат да поддържаме енергията си по време на тренировки и да сваляме повече килограми. Ето една от тях:

Пречистваща напитка с ябълка и канела

За нея са нужни:

1 цяла пръчка канела

1 нарязана червена или зелена ябълка

1 лимон

1 литър вода

Сварете водата и добавете всички съставки. Пийте я сутрин на гладен стомах и след няколко дни, организмът ви ще започне да се пречиства много по-бързо. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay