Крис Прат с призив за сексуализирането на мъжете

Актьорът иска равенство на половете на всички фронтове

Крис Прат с призив за сексуализирането на мъжете

Красавецът, изпълняващ главната роля във филма "Джурасик свят”, несъмнено е един от най-привлекателните актьори. И е очевидно, че той добре съзнава предимствата, които му носи външният му вид.

"Има много жени, които се възползват от тялото си, и градят кариера благодарение на него. Aз също го използвам като мое предимство. В края на краищата телата ни са просто обекти. Ние сме едни големи торби, пълни с кръв, кости, месо и органи, които Господ ни дава, за да се движим наоколо.”

Прат признава, че отслабването, а и оформянето на тялото, за него е било от огромно значение за получаването на главни роли. За разлика от жените, които не искат да бъдат възприемани предимно като сексуални обекти, актьорът твърди, че няма нищо против той да бъде възприеман по този начин. "Всичко е наред. Не се чувствам смутен от това.”

Крис Прат стига и по-далеч в изказванията си. Според него смущаващото е, че дълго време само жените са били подлагани на сексуализация, но ако наистина се борим за равенство между половете, то е важно и в тази област двата пола да имат равни позиции. Затова той призовава "Не сексуализирайте жените по-малко, сексуализирайте мъжете повече!”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay