Кристина Медина от "Новите съседи" и борбара ѝ с рака на гърдата

Актрисата разкри на какъв етап от лечението се намира в момента!

Кристина Медина, известна с ролята на Нинес Чакон в "Новите съседи", разказа за прогреса на нейния рак на гърдата. Актрисата, която беше диагностицирана с болестта преди по-малко от година, се върна, за да ни предаде съобщение, изпълнено с оптимизъм.

На премиерата на филма "Елвис", за пореден път актрисата беше видяна пълна с жизненост да изпълнява работните си ангажименти си преди да си вземе отпуск, както самата тя обясни пред журналистите на Europa Press. С много хумор и широка усмивка тя заяви, че се "възстановява все повече и повече" и което е по-важно, след тези десет трудни месеца, тя вече "излиза от тъмния тунел".

Знак за това, че думите ѝ са реалност е, че актрисата от комедийния испански сериал заяви, че първата спирка, която я очаква през почивните ѝ дни, е Астурия, където тя ще отиде да сърфира и ще продължи да изживява интензивно всеки момент. Нищо не спира Медина и това е урокът, който тя научава, заради болестта си и успява да предаде нататък.

Кристина Медина от "Новите съседи" и борбара ѝ с рака на гърдата

Всъщност в най-лошите си моменти Кристина Медина продължава да се вкопчва във всичко, което ѝ е давало сила: компанията на нейните близки хора, разходките на открито и факта, че тя наистина цени живота и настоящия момент. Гласът ѝ се е превърнал в песен на надежда за много други хора, които преминават през същото, въпреки че това, което тя се опита да нормализира, са всички лица на тази коварна болест.

Актрисата обясни, че в момента, "емоционално се чувства много добре и продължава с борбата". Тя призна, че процесът по възстановяването ѝ не свършва дотук и има още път, който трябва да бъде извървян. Актрисата е наясно, че това е нещо, което остава завинаги, въпреки че е уверена, че в крайна сметка всичко ще завърши добре.

Осъзнавайки, че това, което ѝ е останало сега, е да живее с болестта, екранната Нинес не иска да живее в страх. След като показа публично своята къса коса без тюрбан, актрисата през цялото време подчертаваше колко силна е тя.

Нещо повече, Кристина Медина искаше да изясни, че като жена, бореща се с рака на гърдата се чувства "привилегирована", защото въпреки че никога не е предполагала, че това заболяване ще я засегне, то я застига в момент от живота ѝ, в който тя е била много силна.

"Щастлива съм, нямам оплаквания, нямам партньор, но всички са били и са с мен. Заболяването се случи в най-добрия момент от живота ми, за добро или за лошо" - признава тя.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay