Кристина Пламенова от "Ергенът" направи Емо Каменов на 2 стотинки!

Кристина Пламенова от "Ергенът" направи Емо Каменов на 2 стотинки!

Миската Кристина Пламенова атакува риалити звездата Емил Каменов поради негово изказване в социалните мрежи. "Една жена иска мъжът да е богат, хубав, висок, с мускули, да кара хубава кола, да има хубаво жилище, да е топът на топа на топа, и той да обича само нея. Ти искаш това от един мъж, а ти к'во даваш отсреща? Извинявам се за израза, ама едни разкрачени крака", бяха шокиращите мнозина думи на Каменов, прочул се с участието си в "Къртицата".

Голяма част от нежните представителки на пола се възмущават от сексизма на Каменов. Силна позиция даде бившата участничка в "Ергенът" Кристина: "Една жена иска емоционална сигурност и да вижда любовта в очите на човека до нея! А тези, дето си търсят извинения, че проблемът са парите, колата, жилището, са хора с ниска самооценка и комплекси. Потърсете проблема вътре във вас, а не около вас", обърна се манекенката към Каменов.

За да изясни какво всъщност търсят жените в един мъж, Кристина, като представител на нежния пол, обяснява: "90% от жените отхвърлят мъжете, които ги ухажват, защото просто не ги намират за привлекателни визуално или не се държат с достатъчно уважение към тях, а не заради липсата на пари" – посочва хубавицата.

Причината зад тези думи на Каменов остава неясна, особено предвид скорошното му влизане в бащинството. През изминалата година риалити звездата, известна с участието си в различни телевизионни предавания, включително "Къртицата" и "Биг Брадър", изживя последен романс в "Смени жената" заедно със своята половинка Ивета Талазова. Двойката е заедно от 2,5 години и миналата пролет обяви годежа си. Любовната им история започва в социалните медии, когато Ивета продава колаген, а Каменов работи като охрана на университет в Лондон.

 

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay