Лейди Гага за взаимоотношенията си с Брадли Купър

Лейди Гага за взаимоотношенията си с Брадли Купър

Макар от премиерата на "Роди се звезда" вече да измина повече от година, Лейди Гага продължава да се изправя пред въпроси относно слуховете за интимна връзка между нея и екранния ѝ партньор Брадли Купър. Безспорно холивудската 2019-та година ще остане белязана от разпалените дебати за предполагаемия романс между двамата. Но независимо колко бе казано и изписано по темата, нито певицата, нито актьорът задоволиха хорското любопитство и не направиха официално изявление по темата. Поне досега...

В последното си интервю за сп. "Elle", Лейди Гага коментира пред Опра Уинфри слуховете за взаимоотношенията им с Купър. Бившата тв водеща попита звездата как се чувства след твърденията, че е разбила семейството на руския модел Ирина Шейк. Тя сподели с изпълнителката, че е прекарала известно време с Брадли, докато той се е грижел за 2-годишната си дъщеря - Леа. През това време те са обсъждали ситуацията.

Лейди Гага за взаимоотношенията си с Брадли Купър

"Той каза, че ако мълвата беше истина, вината му никога не би му позволила да те погледне в очите, седейки до теб на пианото", каза Опра, визирайки прословутото им изпълнение на песента "Shallow" на церемонията по връчването на филмовите награди "Оскар".

"Честно казано мисля, че пресата е глупава. Ние създадохме любовна история и за мен, като певица и актриса, беше важно хората да повярват, че сме влюбени. Искахме публиката на Оскарите да усети тази обич, тя да мине през обектива на камерата и да достигне до всеки един телевизор, предаващ церемонията. Работихме много над това, при това с дни. Всичко бе заучено представление - всеки поглед и жест бяха репетирани и планирани", заяви блондинката.

И ето, че най-после истината излезе в прав текст, без повече догадки. Очевидно раздялата на звездите с техните партньори, случило се след излизането на продукцията, е било просто съвпадение, защото така и не се намери доказателство, което да ни убеди в противното.

 

 

Източник: dir.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay