Лейди Гага се завърна с ново парче

Лейди Гага се завърна на поп сцената с нова песен – парчето „Perfect Illusion“

Лейди Гага се завърна с ново парче

Певицата сподели, че текстът на песента е бил написан на обикновена пишеща машина, а зад музиката стоят известни имена като тези на продуцента Марк Ронсън и на Кевин Паркър от австралийската рок банда Tame Impala.

Пред Би Би Си звездата сподели, че първи идеята за песента е получил Паркър, който е пристигнал от Австралия, за да може двамата да завършат парчето. Гага посочи още, че по време на работата си двамата са променили корено първоначалната идея за песента. "Ние махнахме всичко. Променихме мелодията, сменихме я. Аз бях на пияното, Кевин на китарата, а Марк на баса", разказва за работния процес певицата, която сама е написала текста.

Пред британската медия тя сподели и плановете си за пети студиен албум, част от който ще бъде и "Perfect Illusion". В него специално участие ще има и вокалистката на Florence and the Machine Флорънс Уелч.

През последните няколко години Гага си взе почивка от комерсиалната музика. Заедно с музикалната легенда Тони Бенет тя записа албум с джаз стандарти и взе участие като водещ изпълнител на популярния джаз фестивал в Монтрьо, Швейцария. /АФП

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay