Линдзи Лоън е във финансова криза

Актрисата разпродава дизайнерските си дрехи и аксесоари

Линдзи Лоън е във финансова криза

Медийно внимание определено не е еквивалент на финансова стабилност, а Линдзи Лоън го доказва. Актрисата, която не излиза от таблоидите заради поведението си, явно е привършила спестяванията си и търси нови източници на доходи.

Макар че преди няколко месеца спечели цял милион, за да покаже прелести в Playboy, а по-късно завоюва главната роля в биографичната лента за Елизабет Тейлър, банковата сметка на Линдзи е останала на червено. Затова звездата е взела решение да разпродаде марковите си дрехи и аксесоари.

Източник, бизък до звездата, разказва пред списание Now, че актрисата натоварила цял камион с дизайнерски стоки, които планира да разпродаде. Вероятно докато не започнат снимките на "Лиз и Дик” или не се появи някоя реклама, Лоън няма откъде да получава доходи.

Честно казано, малко се чудим как момичето, което е в актьорския бизнес от съвсем малко и е попадало в не една и две класации за богати знаменитости, е изхарчило милиони, вероятно и милиарди долари до последния цент. Но пък напоследък Линдзи упорито споделя, че иска да се промени, затова ние можем да ѝ пожелаем единствено успех.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 06.04.2012|17:19
нали ще се снима във филм за Елизабет Тейлър, това неимоверно ще и докара добри пари, ако се справи добре ще я върне отново в играта.
4
Не е посочен 06.04.2012|17:10
Няма да мине много време и ще разберем.
3
Не е посочен 06.04.2012|16:58
Горката, а бе на върха до преди няколко години. Дрогата и алкохола съвсем я съсипаха.
2
Не е посочен 06.04.2012|16:52
Тези дела и гаранции съвсем я довършиха, дано поне да влезе в релси.
1
Не е посочен 06.04.2012|15:24
Може да не ги продава, защото няма пари. Може просто да иска да се отърве от всичко лъскаво. А може и това изобщо да не е вярно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay