Линдзи е нежелана, и с право

Поведението на актрисата доведе до неприятни за нея последствия

Линдзи е нежелана, и с право

Актрисата Линдзи Лоън продължава да скандализира обществото с непрестанните си непонятни действия. Славата ѝ на лошо момиче отдавна се разнесе из холивудските среди, и за нейно нещастие, този път ѝ изигра лоша шега.

Линзди не бе допусната на ревюто на дизайнера Марк Джейкъбс, състояло се в четвъртък, когато охраната я възпрепятства с думите "Това няма как да стане".


Забраната на Линдзи да присъства на лъскавото събитие е въз основа на случка от предната вечер. По покана на приятеля си милионер Виктор Чатуол г-ца "Скандал" била поканена да го придружи на голямо парти. Именно там Линдзи за пореден път показала невъзпитания си характер, хвърляйки чаша върху една от сервитьорките на партито. След това Лоън се държала сякаш агресивното ѝ поведение е напълно приемливо, а фотографът, снимал вечерта, трябвало да изтрие снимките, показващи надменната звезда.

Въпреки това случката се разнесе из холивудските среди и успя да ядоса организаторите на някои лъскави мероприятия. И с право. Може би след като започне да бъде нежелана там, където иска да бъде, Линзди ще се
осъзнае поне малко.

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay