Лупита Нионго: Откровено за успеха и любовта към танците

Актрисата изглежда по-щастлива от всякога

Лупита Нионго: Откровено за успеха и любовта към танците

Носителката на Оскар за най-добра поддържаща женска роля Лупита Нионго озарява майската корица на великобританското издание на Harper’s Bazaar. След участието си във филма "12 години робство” светът буквално се влюби в актрисата, която има както кенийски, така и мексикански корени.

Специалната фотосесия, която красавицата заснема за списанието, е нежна, красива и изключително женствена. В разговор със Софи Елмхърст тя разкрива коя е другата й страст след актьорството - това са танците.

"Имаше един момент, в който се страхувах да танцувам. Сестра ми танцуваше до забрава, а аз се ужасявах от самата мисъл да движа тялото си по какъвто и да било начин”, разказва Лупита.

Тя споделя още, че тогава започва да води битка със себе си, защото не иска да бъде стеснителна. "Исках просто да се наслаждавам на музиката. Не знам кога дойде моментът, в който нещата се промениха, но се радвам, че се получи така. Сега обожавам да танцувам.”

Лупита Нионго: Откровено за успеха и любовта към танците

Актрисата говори открито и за успеха, който така шеметно завладява живота й. През 2012 година тя все още учи актьорско майсторство, а само две години по-късно вече е носителка на най-престижната награда в света на киното - "Оскар”.

"Мислех, че всичко ще приключи след церемонията по връчването на наградите. Смятах, че след нея всичко ще бъде постарому и аз просто ще се прибера в апартамента си.”

Е, не се получава точно така!

Лупита Нионго: Откровено за успеха и любовта към танците

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay