Мариана Векилска показа мъжа до себе си

Мариана Векилска показа мъжа до себе си

Мариана Векилска намира отново любовта, както се разбира от публикация в социалните медии. Тя сподели снимка, направена на сватба, на която присъства с мистериозен мъж. Въпреки че лицето му е скрито, се вижда, че е млад и добре сложен.

Телевизионната водеща изглежда значително отслабнала и облечена в модерен тоалет в живи цветове. Тя грее от щастие, докато държи за ръка своя неразкрит спътник.

Снимката предполага, че Векилска най-накрая е продължила напред след трудните си времена. Преди това тя беше омъжена дълго време за радиоводещия Симеон Колев, с когото сега не са в добри отношения. Разпадането на техния съюз беше белязано от публични конфликти и обвинения, като Мариана твърди, че съпругът й злослови по неин адрес, а той твърди, че тя му е изневерявала.

След раздялата им Симо преживява дълбока депресия и търси помощ от психолог. Двамата имат син на име Момчил, който скоро ще започне обучението си в чужбина.

През годините името на Векилска е свързвано с различни личности, включително актьора Калин Врачански и бившия футболист Георги Донков, който е бащата на нейното дете. Въпреки тези спекулации, тя никога не е потвърждавала официално никоя от връзките си.

Сега, с новия мъж в живота си, Мариана изглежда по-щастлива от всякога. Приятелите й казват, че тя се чувства вдъхновена и възнамерява да представи партньора си пред обществеността, след като се увери, че връзката им е достатъчно силна, за да устои на повишения интерес. Засега остава неясно как децата на Векилска реагират на ситуацията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay