Матю Пери се показа публично за първи път след разкритието, че е бил на косъм от смъртта

Матю Пери се показа публично за първи път, откакто разкри, че е бил на косъм от смъртта, поради наркотичната си зависимост преди няколко години. 53-годишният актьор бе забелязан да се наслаждава на игра на тенис с приятели в Лос Анджелис в четвъртък следобед, изглеждайки здрав и щастлив.

Обичаният от поколения актьор бе заснет, облечен небрежно в бели баскетболни шорти, тъмносиня поло тениска и черни маратонки с бели чорапи.

По-рано тази седмица Пери разкри, че едва не е починал преди четири години, след като дебелото му черво се е спукало от прекомерна употреба на опиати. Говорейки откровено за ужасяващото изпитание, през което е преминал, актьорът сподели, че е прекарал две седмици в кома, пет месеца в болница и е трябвало да използва колостомна торбичка в продължение на девет месеца.

"Лекарите казаха на семейството ми, че имам 2 процента шанс да оживея. Бях поставен на изкуствено дишане. Никой не оцелява след това", сподели той пред People.

Пери сподели още, че е бил един от петима души, свързани с животоподдържаща система и че другите четирима не са оцелели. Носителят на Еми се е подлагал на рехабилитация общо 15 пъти, но предпочете да не разкрива кога последно е бил чист.

Това, което му е помогнало да се възстанови са белезите от неговите 14 стомашни операции. Той споделя, че ги приема като напомняне да остане чист. Единственото, кето трябва да направи е да погледне надолу и да си припомни колостомната торбичка, всеки път щом си помисли да прибегне към дрогата.

Предстоящите мемоари на Матю Пери, със заглавие "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", които ще излязат на 1 ноември, разказват за неговите продължителни битки с наркотиците и алкохола. Пред People той сподели още, че вероятно феновете ще се изненадат колко тежко е било положението в определени моменти.

"В книгата казвам, че ако умра, това ще шокира хората, но няма да изненада никого. И това е много страшно нещо, с което се живее. Надявам се, че хората ще се съобразят с това и ще знаят, че тази болест атакува всички. Няма значение дали сте успешни или не, болестта не се интересува.", допълва той.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay