Мила Кунис е жена на думата си

Актрисата получи покана за бал по YouTube. И отиде!

Много мъже биха искали Мила Кунис да бъде Пепеляшката, която ще ги придружава на бала. Но малцина биха се осмелили да я поканят. И едва ли някой ще се надява, че красивата брюнетка би могла да приеме. Военните обаче са смели мъже - в началото на лятото морски пехотинец от Афганистан се появи по YouTube в пълно бойно снаряжение, за да отправи една от най-нестандартните и дръзки покани за бал, които сме виждали: 

"Хей, Мила! Аз съм сержант Мур, но можеш да ме наричаш Скот. Искам да открадна един момент от деня си, за да те поканя на Бала на морската пехота на 18 ноември в Грийнвил, Северна Каролина, заедно с моя милост. 

Така че отдели една секунда, помисли върху това и ми отговори. Чао засега!" 

Феновете на Мила видяха предложението преди самата актриса. Тя беше изненадана с новината в ефир, по време на телевизионно предаване, в което участва заедно с екранния си партньор Джъстин Тимбърлейк. Верни на ролите си от "Приятели с привилегии", двамата поддържат чисто другарски отношения и си позволяват един на друг срещи с трети лица, въпреки силната химия, която демонстрираха по време на премиерата на романтичния филм. Мила веднага прие поканата на сержант Мур, а Джъстин ентусиазирано подкрепи решението ѝ. Дори отказа да я придружи на въпросния бал. 

Скоро след Кунис, самият Тимбърлейк също получи покана по YouTube за тържество на военните. Преди седмица актьорът-певец беше кавалер на ефрейтор Келси де Сантис на нейния бал на морската пехота в Ричмънд, Вирджиния. 

Въпреки спекулациите, че всъщност няма да го направи, Мила удържа обещанието, организира пролука в програмата си и отиде на бала в петък. Звездата от "Черният лебед" беше облечена в стилна черна рокля и внесе холивудски блясък сред празнуващите военни, които се радваха на чаровното ѝ присъствие.

52 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.11.2011|11:26
Много ми харесва Мила Кунис. Радвам се че стана толкова известна и спечели уважението на хората. Изглежда ми земен и добър човек. Филмът с нея и Тимбълейк ми хареса повече от досегашния ми фаворит "Почти любов" с Аштън Къчър и Аманда Пийт, който също си заслужава да се гледа.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay