Модните агенции не искали Жизел

На 17 години красавицата била отхвърлена от 42 агенции

Модните агенции не искали Жизел

Жизел Бюндхен е сред най-успешните модели в световен мащаб. Няколко поредни години тя печели "приза" на Forbes и за най-скъпо платената красавица от модния подиум, а само за миналата година приходите ѝ се изчисляват на 45 милиона долара.

Оказва се обаче, че потенциалът на бразилката на косъм е щял да остане незабелязан. Когато била на 17 години, Жизел решила да се впусне в дебрите на модата. Тръгнала от агенция на агенция, но никоя не искала да вземе бъдещия модел "под крилото си". 42 агенции отхвърлили Бюндхен, но тя не се отказала. И успехът я споходил на 43-тата.

Красавицата разкри тайни "от кухнята" на модата пред 30 момичета от гетата в Бразилия. Тя даде началото на конкурс, чиято победителка ще получи договор с модна агенция.

Бюндхен посъветва сънародничките си да не показват страха си. Разказа, че самата тя е била много уплашена в началото и може би това ѝ е изиграло лоша шега.

Явно все пак е преодоляла притесненията си, защото днес е сред най-търсените красавици на световния моден подиум, щастливо омъжена жена и майка.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 11.06.2012|10:42
Вероятно всички тези 42 агенции сега горчиво съжаляват. :)
2
Не е посочен 11.06.2012|09:45
голяяма грешка:)
1
Не е посочен 09.06.2012|13:08
сбъркали са явно:))))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay