Мъж съди Траволта за сексуален тормоз

Анонимен масажист съди актьора за 2 милиона долара

Мъж съди Траволта за сексуален тормоз

Всички холивудски звезди рано или късно се сблъскват с недоброжелатели или хора, които се опитват да станат известни на техен гръб. В поредния случай е замесен Джон Траволта - той е обвинен от мъж в сексуален тормоз.

Предполагаемата жертва твърди, че актьорът е упражнил тормоз със сексуални намеци. По думите на евентуалния потърпевш, Траволта се е опитал да прави секс с него, след като го е наел за масаж.

Масажистът, който е пожелал да остане анонимен, съди актьора за сексуално нападение и преднамерено причиняване на емоционален дистрес, след като Траволта се е опипвал и се е съблякъл чисто гол преди масажа.

В иска се споменава, че актьорът се е извинил за поведението си, но въпреки всичко е продължил да тормози мъжа и дори е предложил "да правят секс с холивудска актриса, която иска да пробва с двама мъже”.

Според съдебните доклади, на анонимния масажист, чиято цена за масаж е 800 долара, му е платено двойно след случката.

Говорител на Траволта реагира мигновено и заяви, че обвиненията са изфабрикувани:

"Това дело е напълно измислено. Нищо от описаното не се е случило в действителност. Ищецът, който отказва да съобщи името си, знае, че цялата тази история е лъжа. На определената дата той твърди, че се е срещнал с Джон. Фактите са съвсем други - в този ден Джон дори не е бил в Калифорния и това много лесно може да се докаже. Този човек и адвокатът му просто искат да получат своите 15 минути слава”.

"Ние ще отвърнем, повярвайте ни. Вече сме задействали процедура срещу ищеца и неговия адвокат, като делото ще е за лъжливи обвинения”.

От американски медии разбираме, че цялата случка се е разиграла на 16 януари в хотел в Бевърли Хилс. Знае се и сумата, която е поискана от ищеца, и тя е 2 милиона долара. За сега не са известни никакви други подробности.

Припомняме ви, че Джон Траволта придоби популярност през 70-те години, благодарение на ситком, но стана звезда с филми като "Треска в събота вечер”, "Брилянтин” и "Криминале”. Женен е за Кели Престън от 1991 година и има две номинации за "Оскар”.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 08.05.2012|15:31
Този масажист е намерил начин да си уреди живота, но това е само ако спечели делото!
6
Не е посочен 08.05.2012|14:43
Може и така да е!
5
Не е посочен 08.05.2012|14:42
не се знае какво е станало. много ми е трудно да повярвам, че Траволта изведнъж е посикал да прави тройка с масажиста си!
4
Не е посочен 08.05.2012|14:25
и аз се смях ....
3
Не е посочен 08.05.2012|14:24
Това според мен това е пълна измислица
2
Не е посочен 08.05.2012|14:17
Смях се много на статията:)
1
Не е посочен 08.05.2012|12:27
Всичко е за пари и слава, дано не им се получи. А и щом Траволта не е бил в града по това време, всичко може да се докаже много бързо и лесно и ония да си понесе последствията за тази клевета.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay