Най-секси жените на всички времена

Дженифър Анистън оглави класацията на Men's Health

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

Мъжкото издание Men's Health излезе с поредната си класация. Този път читателите гласуват за най-секси дамата на всички времена.

Изненадващо за изданието
Dailymail победителка е звездата от телевизионния сериал "Приятели", русокосата Дженифър Анистън. Пряката ѝ конкурентка, Анджелина Джоли, която неведнъж е спрягана за едно от най-красивите същества, раждали се някога на земята, остава едва на десето място.

Според
Men's Health Анистън оглавява класацията, защото "смешното е секси". Актрисата, известна с комедийните си изяви, успява да предизвика усмивки у мъжете и жените. Освен това Дженифър има едно от най-изваяните тела в Холивуд и не се притеснява да го демонстрира. През 2008 се снима само по вратовръзка за корицата на списание GQ, а освен че успя да разсмее потребителите с рекламата на "умната" минерална вода Smart Water, се разголи за рекламните фотоси. Според Dailymail любовта също се оказва решаваща за външния вид на звездата, която в момента е щастливо обвързана с Джейсън Теру.

Тази година 42-годишната актриса изигра и най-секси ролята си във филма "Шефове гадняри", където играе палава зъболекарка, цапната в устата. А за най-секси в представителите на силния пол самата Анистън намира, освен перфектно изваяните коремни плочки, чувството за хумор.

На второ и трето място след Джен се нареждат секс иконите на поколения наред Ракел Уелч и Мерилин Монро. Четвърта е Бритни Спиърс, следвана от Мадона. Под номер шест е поставена Урсула Андерс, седма е Бети Пейдж.

"Спасителката" Памела Андерсън е класирана под номер осем с червения си бански. Джейн Фонда е девета сред дамите на всички времена, а звездата от "Томб Райдър" е десета.

Класацията продължава с още 90 красиви и известни жени.

142 37
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 12.12.2011|14:33
Честито на Джен! Винаги съм я смятала за една от най-атрактивните и чаровни актриси на Холивуд. Образът на Рейчъл Грийн в ситкома "Приятели" си остава нейната запазена марка, но тя успя да изгради доста завидна кариера и в киното. Джен е достоен модел за подражание. Мисля че за новата й титла до голяма степен е повлияла ролята й в комедията "Шефове гадняри". Там тя наистина се показа в много различна светлина и изненада приятно за пореден път.
1
Не е посочен 12.12.2011|12:47
Джен наистина има страхотно тяло и невероятен хъс да го моделира, но чак пък първо място и то пред икони като Мерилин Монро, която и синоним на сексапил. Тези класации винаги са били малко изкуствени...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay