Никол Кидман: Красивият лебед на театралната сцена

Между киното и театъра - коя сцена е по-лична за актрисата?

Никол Кидман: Красивият лебед на театралната сцена

Никол Кидман е една от актрисите, които излъчват грация на червения килим вече повече от 20 години. Повечето хора са запознати с нейните участия в касови холивудски продукции, но само най-верните ѝ почитатели са наясно с факта, че Никол има свой успешен път в театъра.

Дебютът ѝ на театралната сцена датира отпреди 18 години с постановката "Синята стая”, а ето че днес 48-годишната звезда отново печели аплодисменти в залата. През 2015 година Кидман се завръща на лондонската сцена с представлението Photograph 51, а ролята ѝ на учен ѝ носи две престижни награди, едната от които - за най-добра актриса.

Пред Harper’s Bazaar чаровната актриса признава, че дебютният ѝ спектакъл - "Синята стая”, е променил живота ѝ. А относно театъра като цяло разкрива, че той я е накарал да се влюби в актьорството. "Най-хубавото нещо в една пиеса е, че участваш в нея от началото до края. Щом актьорът стъпи веднъж на сцената, тя става негова за цели 95 минути, а това е прелестно! Мога да кажа, че в момента имам любовна афера със сцената”, споделя Никол.

Никол Кидман: Красивият лебед на театралната сцена

Любопитна подробност е, че Никол Кидман всъщност не печели нищо от своята театрална кариера в момента, понеже дарява всички приходи от постановката за благотворителност.

Друг интересен факт е, че актриса с толкова богата филмография продължава да се бори със сценичната треска. "Този адреналин, който преминава през тялото ти, е едно наистина много странно усещане. Сърцето ти тупти силно и ти трябва просто да го изчакаш да се успокои. Това е изумително, защото няма как да избягаш от това чувство - трябва да го направляваш.”

Никол Кидман: Красивият лебед на театралната сцена

Никол споделя, че понякога, когато остава насаме със себе си, се пита защо си причинява това. А отговорът е: "Не искам, с напредването на възрастта, да се превърна в апатична и пасивна личност. Все още имам желание да побутвам себе си към нови преживявания и усещания”, не крие звездата.

Никол Кидман: Красивият лебед на театралната сцена

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay