Никол Кидман за кариерата и малките радости в живота

Актрисата споделя какво я прави истински щастлива

Никол Кидман за кариерата и малките радости в живота

Никол Кидман е от онези първокласни холивудски актриси, за които винаги ще се говори, и винаги ще бъдат под светлините на прожекторите. Интересното при Никол е, че тя никак не се влияе от цялата слава и шумотевица около себе си. Извън сценичните си роли актрисата е един съвсем обикновен човек.

Тя доказва това още веднъж в непринудено и откровено интервю за списание Vogue. Тя посреща гостоприемно екипа на списанието в дома си и първото нещо, което му показва, са розите в градината, с които много се гордее. Кидман заявява, че се радва на малките, но съвършени неща.

Никол говори и за друга своя радост - децата си. Актрисата разказва, че не е никак лесно да бъдеш майка, а пък нещата стават още по-трудни, ако и двамата родители са толкова заети, колкото са тя и съпругът ѝ - музикантът Кийт Ърбан. Двамата имат две дъщери - на 6 и на 4 години.

Актрисата споделя, че в момента е особено заета, защото предстоят премиери на няколко нови филма с нейно участие. Лентите варират жанрово от трилъри до драми, а най-скорошната премиера е на филма Queen of the Desert.

Кидман разказва, че процесът на снимане на филма е бил много тежък, защото локацията е била Мароко, а заснемането на сцените е продължило близо три месеца. Най-важното за актрисата е, че не ѝ се е наложило да бъде далеч от любимите си хора. Звездата разкрива, че цялото ѝ семейство я е придружило на снимачната площадка, точно както всички ходят на турнетата на Кийт.

Никол Кидман за кариерата и малките радости в живота

Кидман разкрива, че животът в семейството им е такъв - все на път, все с хиляди планове и строга организация. Според нея това е добре за дъщерите ѝ, защото свикват да бъдат по-отговорни, а и по този начин не ги глезят толкова.

Момичетата обикват Мароко и неподправената култура на тази страна. Играят с дивите животни и нямат никакви протеснения относно това, че се намират на съвършено различно място.

Кидман не се притеснява за много неща извън семейната среда. За нея няма проблем дали ще играе в огромен блокбъстър, или в малка независима продукция. Важно е единствено да бъде в света на киното и да прави онова, което обича.

Тя споделя, че взима участие в малки продукции, защото ѝ се струват страшно интересни и предизвикателни, но в никакъв случай не желае да ги използва като трамплин към Оскарите. Доверява се на инстинкта си и приема да играе роли, които значат нещо за нея.

За Кидман предстоят доста вълнуващи събития. Тепърва ще я видим не само в няколко нови филма, но и на малкия екран, а и на театралната сцена. Тя ще си партнира с Рийз Уидърспуун в сериал на HBO, а след това ще има и постановка на "Бродуей", носеща името Photograph 51.

Никол споделя, че обича работата си, но държи и на спокойствието, далеч от Холивуд и неговия блясък. Най-ценното за нея е семейството ѝ и предимството да можеш да се насладиш на тишината с някоя хубава книга в ръка.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay