Нина Добрев сложи край на връзката си с Остин Стоуел

Слуховете за раздялата им се оказаха верни

Нина Добрев сложи край на връзката си с Остин Стоуел

Въпреки романтичните ваканции и почивки и всички споделени сладки моменти и мили постове в социалните мрежи, Нина Добрев и Остин Стоуел са решили да прекратят връзката си. Двамата се срещаха от 7 месеца и всичко между тях изглеждаше повече от чудесно, но явно натоварените им графици са си казали думата.

Източници, близки до тях, споделят, че именно кариерите им са главният виновник за тази раздяла. "Започна да става трудно и за двамата, имат натоварени графици. Но отношенията им остават добри и приятелски.”

Според запознати, Нина и Остин са се разделили в края на януари или началото на февруари. Това обяснява и липсата на техни снимки през последните седмици. Феновете им започнаха да спекулират, че Нина вече е необвързана, когато тя се появи на Super Bowl 50 без Остин.

В допълнение към това, двойката не си размени и никакви романтични пожелания на Свети Валентин и не успяхме да видим техни общи снимки в социалните мрежи. Нина избра да отбележи празника с нейните най-близки приятелки като не пропусна да отбележи, че празнуват само по женски и се чувстват отлично.

Нина Добрев сложи край на връзката си с Остин Стоуел

Слуховете за двамата актьори се появиха през миналия юни, когато бяха забелязани да се целуват по време на събитие в Холивуд. Връзката им стана официална малко по-късно, когато и двамата го потвърдиха в Twitter чрез много сладки публикации, в които признаха, че са заедно и връзката им е сериозна.

Сега и на двамата им предстои да се съсредоточат върху работата си и новите си проекти, но са обещали да запазят добрите си взаимоотношения. Нина вече започна снимките по продължението на хитовата сага "Трите хикса” с Вин Дизел. Очаква се филмът  да излезе по кината през 2017-а година.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay