Новата Селена Гомес - открита и сексапилна!

Изпълнителката свали дрехите и задръжките

Новата Селена Гомес - открита и сексапилна!

Селена Гомес отдавна не е малкото момиченце, което познаваме от цял куп тийнейджърски филми. 22-годишната актриса и певица измина дълъг път и вече доказва, че се е превърнала в истинска жена.

Този факт подкрепя и една от последните снимки, които звездата публикува в личния си профил в Instagram. Кадърът всъщност представлява обложката на предстоящия ѝ албум, носещ името Revival.

На него можем да видим Селена както никога досега - изцяло разсъблечена, но горда и решителна. Кадърът е черно-бял и съвсем изчистен, а изпълнителката очевидно се чувства добре в кожата си.

Селена винаги е казвала, че се харесва такава, каквато е, и не би променила нищо в себе си. Наскоро към нея се изсипаха упреци заради факта, че е качила няколко килограма, но звездата отговори на критиката с любов. Тя сподели, че харесва извивките си, защото благодарение на тях по нея има повече материал за обичане.

В свое интервю за предаването On Air, Селена поговори открито за своята музика. Тя сподели, че не е най-добрата певица на света, но прави всичко с много желание, емоция и любов.

"Аз съм млада дама, която приема своята чувственост и иска да я изрази. Вълнувам се, този албум е нещо като прераждане за мен. Красиво е и се радвам, че мога да се развивам като независим артист. Всичко това е част от моето пътуване и приключение.”

Изпълнителката споделя още, че е трудно да бъдеш себе си, когато животът ти постоянно е разглеждан под микроскоп. За нея музиката е малко бягство и спасение от цялата шумотевица. Тя казва, че това е начинът да се почувства добре, да се почувства секси.

Вторият студиен албум на изпълнителката ще излезе на 9 октомври и се очаква да пожъне големи успехи.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay