Сиена Милър за предизвикателството да бъдеш работеща майка

Актрисата разкрива притесненията си в искрено интервю

Сиена Милър за предизвикателството да бъдеш работеща майка

33-годишната звезда не обича да говори често за личния си живот, но интервюто ѝ за списание Vogue, чиято корица краси този месец, е повече от откровено.

Сиена говори за майчинството, неговите недостатъци и за трудното съвместяване на работата с грижите за детето.

Актрисата изглежда стилна и зашеметяваща както винаги. Тя блести от корицата на Vogue с визия в стил "стария Холивуд", а сексапилът, който излъчва, е неоспорим.

Сиена разкрива, че не ѝ е никак лесно да бъде майка и актриса едновременно. Тя има 3-годишна дъщеря от бившия си годеник, актьорът Том Стъридж, с когото се раздели в началото на лятото.

Красавицата споделя, че да бъдеш майка е най-страхотното чувство на планетата, но тази нова отговорност идва с много хаос и пълно изтощение.

"Бих могла да заспя точно тук, на тази маса. Иска ми се да бях по-организирана, по-добра." Актрисата споделя своите тревоги и допълва, че изтощението е проклятието на майчинството.

Тя допълва, че е странно, че се самонаказваме така, но няма друг изход ако искаш да бъдеш майка. Не е здравословно, но няма друга алтернатива.

Сиена говори и за силната връзка между нея, майка ѝ и сестра ѝ. Тя споделя, че те са нейните идоли и са изключително влиятелни жени, но разкрива, че понякога могат да се докарат до лудост една друга.

Фотосесията на Сиена е изключително бляскава и тя изглежда ослепително. Неведнъж е определяна като една от най-стилните жени в Холивуд, но звездата признава, че не помни кога за последно е ходила на пазар.

"Кълна се, че не помня кога пазарувах за последно. Нося само дънки и тениски.”, казва Сиена. Факт е, че актрисата изглежда чудесно каквото и да облече, а тревогите на майчинството изобщо не й личат.

Сиена Милър за предизвикателството да бъдеш работеща майка

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay