Памела Андерсън: Почти на 50, но по-млада от всякога!

Актрисата споделя, че напредването на възрастта изобщо не я плаши

Памела Андерсън: Почти на 50, но по-млада от всякога!

Тя бе един от факторите, които превърнаха "Спасители на плажа” в истински феномен в киното през 90-те. Заедно с Дейвид Хаселхоф, Ясмин Блийт, Кармен Електра и още от известните актьори, взели участие в сериала, Памела Андерсън се превърна в любимка на телевизионните зрители.

Какво се случва с нея днес, повече от 20 години след излъчването на първия епизод на хитовия сериал? През юли блондинката навърши 48 години, но твърди, че тази възраст не я притеснява. Пред списание People Памела признава, че с напредването на годините тя се чувства все по-млада.

Актрисата неотдавна издаде своя фотокнига, която включва фотографии, направени от нейната добра приятелка Ема Дънлави. Книгата е озаглавена Raw и за нея Памела разкрива, че е "забавен поглед в миналото”. Проследява задкулисни кадри от кариерата ѝ.

Памела Андерсън: Почти на 50, но по-млада от всякога!

Андерсън посочва Джейн Фонда за свой модел за подражание, за когото твърди, че годините не са пречка. Освен това се възхищава и на френската актриса и модел Бриджит Бардо. "Както твърди една стара поговорка - красотата идва отвътре. Трябва да я прегърнеш и да си благодарен за всичко, което имаш, и което си. И освен това да правиш най-доброто за себе си”, споделя русокосата актриса.

Памела Андерсън: Почти на 50, но по-млада от всякога!

Тя признава, че е прибягвала до ботокс веднъж, но никога повече няма да го прави. "Аз бях последният човек, който някога би казал, че ще опита ефекта от ботокса, но все пак го направих. След процедурата се чувствах така все едно очите ми бяха потънали навътре в главата ми. Изобщо не приличах на себе си”, разкрива тя.

Памела смята, че всяка жена трябва да се грижи за себе си. "Има неща, които спокойно можем да правим, за да подчертаваме красотата си. Но някои хора стигат твърде далеч. Аз обаче не съм пристрастена към пластичните операции”, казва още Андерсън.

Памела Андерсън: Почти на 50, но по-млада от всякога!

Освен всичко останало, Памела в момента води свое собствено кулинарно шоу - The Sensual Vegan, в което разкрива как спазва своя вегански начин на живот. А организацията ѝ Pamela Anderson Foundation от години се бори за защита на правата на животните и опазване на природата.

Андерсън твърди, че добрите дела я поддържат млада. А едно от нейните хобита е… поезията. Казва, че не пише толкова често, а само когато се чувства вдъхновена.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay