Плажните забавления на Хейдън Панетиер и Владимир Кличко

Сплотеното семейство сподели умилителни снимки

Плажните забавления на Хейдън Панетиер и Владимир Кличко

Красивата актриса и спортистът прекараха ден изпълнен с много приятни емоции и споделиха няколко сладки семейни кадъра в социалните мрежи. Кличко и Хейдън бяха на плажа заедно с малката си дъщеричка Кая и показаха и нея в една от снимките.

Единият кадър е много сладко селфи на 26-годишната актриса и доста по-високия от нея Кличко. Двамата излеждат много щастливи и явно се наслаждават на времето, което прекарват заедно.

Хейдън е озаглавила втората снимка "любовите на моя живот”, а на кадъра можем да видим Кличко, който показва вълните на малката Кая.

В скорошно интервю актрисата сподели, че дъщеря й обожава да играе във водата и никога не е плакала от нея. "Това дете обича водата, никога не е плакала, когато я къпя или влизаме в морето. Обожава да плува."

Хейдън споделя още, че иска голямо семейство и мисли за още деца. "Винаги съм искала 4 деца, но сега е рано да се говори. Едно по едно. Ще съм много доволна, ако открием начин Владимир да забременее и да роди. Ако нещата ставаха така, сигурно още сега щяхме да чакаме второ дете.”

Плажните забавления на Хейдън Панетиер и Владимир Кличко

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay