Предполагаем педофил влиза в Big Brother?

Предполагаем педофил влиза в Big Brother?

Скандалният травестит Рашко Минчев, обвинен в педофилия и разпространение на детско порно, намеква, че ще участва в предстоящия сезон на "Биг Брадър". Ако това се случи, то ще предизвика огромни противоречия сред публиката. Минчев, който понякога се представя като Рашия Гранде и Рашия Джоли, вече се е замесил в множество скандали в миналото. Той твърди, че е имал афера с майката на фолк звездата Преслава, което доведе до слухове, че е нейна сестра. Освен това той е преследвал постоянно Галена, искайки да направят дует, нещо, което тя не желаеше.

Предполагаем педофил влиза в Big Brother?

Най-спорното събитие в миналото му обаче включва видеоклип, показващ как той прави секс с момче, за което се твърди, че е на 14 години. Минчев беше извикан за разпит от полицията, но не се яви и беше обявен за национално издирване. По-късно той се появи и заяви, че момчето всъщност е било на 18 години. Полицията така и не установи истината по случая.

Тази година участниците в "Биг Брадър" ще бъдат 16, като един от тях ще бъде избран от зрителите чрез онлайн гласуване от списък от 12 кандидати. Шоуто ще започне на 8 октомври от 21 часа по Нова телевизия. Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay