Принц Хари: "Кралицата ми е повече шеф, отколкото баба!"

Принцът бунтар има какво да сподели за баба си

Принц Хари: "Кралицата ми е повече шеф, отколкото баба!"

Във филма за 90-та годишнина на кралицата, принц Хари казва нещо, което грабна вниманието на целия свят. "Все още я приемам като кралица и по-малко като баба. Вие изпитвате уважение към вашия шеф, а аз чувствам това към нея. По-рядко я приемам като баба”, сподели принц Хари.

Хари е познат като "непослушното дете” на кралското семейство. Кралица Елизабет не веднъж му е прощавала сериозни скандали. Първият стана, когато Хари беше на 16 години и беше хванат да пуши марихуана. Заради това кралицата го прати в клиника.

Но тази случка не му попречи през последните години да се появява пиян в ранните сутрешни часове пред обектива на папараците на излизане от лондонски нощни клубове. Един от най-големите скандали беше появата на Хари с нацистка униформа на маскен бал. Тогава той се извини, но през 2012 г, се появиха негови голи снимки със също толкова оскъдно облечени девойки в хотелска стая в Лас Вегас.

В последно време изглежда принцът е оставил зад гърба си лудите си години. Сега той се е съсредоточил да намери своята принцеса. След бурната 7-годишна връзка с Челси Дейви и кратката авантюра с Кресида Бонас, се появиха слухове, че Хари е хвърлил око на 19-годишната принцесата на Гърция и Дания, Мария, но нищо повече не беше потвърдено.

Източник: БГНЕС

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay