Принц Хари се влюби в гръцка принцеса?

Австралийско списание твърди, че принцът е хлътнал сериозно

Принц Хари се влюби в гръцка принцеса?

Австралийското издание New Idea оповести, че 31-годишният принц Хари може би си е намерил майстора в лицето на 19-годишната гръцка принцеса Мария-Олимпия. От списанието разкриват, че двамата са се запознали благодарение на братовчедката на Хари - Беатрис.

Оказва се, че русокосата млада дама с аристократична кръв веднага пленила сърцето на принца. Според източници, близки до кралското семейство, двамата вече са били на няколко срещи и дори плануват съвместна ски ваканция.

Принцеса Мария-Олимпия набира все по-голяма популярност на Острова и е сочена за една от най-изисканите млади дами, които са доста обещаваща партия. Тя е родена в Ню Йорк и е петото и най-голямо дете в семейството на принц Павлос от Гърция и принцеса Мари Шантал.

Принцесата и семейството ѝ живеят от години във Великобритания, като 19-годишната красавица напоследък става все по-известна със своя разточителен начин на живот, който е изпълнен с доста пътешествия и купони. Явно и щурият Хари е бил привлечен от сходния им начин на живот.

Принц Хари се влюби в гръцка принцеса?

Мария-Олимпия е не само красива и богата принцеса, но е и доста умна и обича да заляга над уроците. Момичето следва история на изкуствата и от изданието твърдят, че кралското семейство напълно одобрява избора на принц Хари и смята гръцката принцеса за прекрасно момиче.

Принц Хари се влюби в гръцка принцеса?

Принц Хари се влюби в гръцка принцеса?

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay