Разделени ли са Валерия и Евгени?

Разделени ли са Валерия и Евгени?

За разлика от последния сезон на "Ергенът", предходният действително завърши с предложение за брак. Пианистът Евгени Генчев избра Валерия за своя спътница в живота, а симпатиите му към нея си личаха още от началото.

Истинската причина Вал да влезе в предаването бе да даде гласност на своята кауза, свързана с животните, но плевенчанката получи и бонус като срещна любовта.

Още в предаването си проличаха огромните различия в разбиранията им за живота. Дори майката на Евгени не одобри особено Валерия, когато се запозна с нея по време на специалната им среща. Въпреки това Евгени постъпи мъжки и избра любовта пред одобрението на майка си.

Двамата дори заживяха заедно и често бяха забелязвани навън, както и по различни светски събития. Доскоро всички се чудеха дали са още заедно или просто се преструват, тъй като доскоро бяха обвързани с продукцията чрез договор.

Сега Валерия е в Гърция с близки, но без своя любим. Говори се, че двамата са се разделили окончателно и моделката споделила пред Айлин, че "изживява изключително тежък период". Наблюдателни фенове забелязаха, че Валерия и Евгени вече не се следват и в социалните мрежи.

2 9
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay