Риана в сърцето, Риана върху кожата!

Или когато манията на феновете прекрачи всякакви граници

Риана в сърцето, Риана върху кожата!

Звездите от шоубизнеса са идоли на не един тийнейджър. Има примери дори за по-възрастни хора, които са склонни да подражават на любимите си светски личности, приемайки ги за светиня, която остава недостъпна за обикновения човек.

Сара Ридж обаче стига твърде далеч! Нейният пример за подражание е барбадоската дива Риана.

23-годишната Сара, която очевидно е фен на татуировките на Риана, не само се опитва да се държи като звездата - тя я прави част от себе си!

Девойката си прави общо 14 татуировки, които по някакъв начин са свързани с изпълнителката.

Целият й гръб е "обсипан” с лицето на звездата, а един надпис над петте татуса с лика на Риана описва точно как Сара приема любимата си певица - като "Кралицата на Барбадос”. За този "шедьовър” фенката се разделя с около 1000 евро от спестяванията си.

Освен че си татуира лика на Риана, младата дама копира татуировките, които звездната особа има върху себе си. Така, в областта под гърдите, Сара се "сдобива” с богинята Изида.

На дясната й ръка пък е изобразена екзотичната плетеница от лаврови листа, а на лявата е изписано цялото име на изпълнителката - Робин Риана Фенти.

За да постигне желания външен вид, почитателката отделя над 2000 евро и прекарва повече от 48 часа в студиото за татуировки.

Риана в сърцето, Риана върху кожата!

В свои интервюта Сара признава, че майка й я е умолявала да не си прави всички тези татуировки, а околните са я предупреждавали, че един ден ще съжалява.

"Приятелите ми смятат, че това е една странна мания, а семейството ми предпочита да имам по-дискретни татуси. Мъжете може и да не са привлечени от идеята за среща с мен, но и без това аз се интересувам само от момчета, които са истински фенове на Риана”, споделя 23-годишното момиче.

И добавя: "Обичам Риана от почти десет години и ще я обичам завинаги. Някои хора ми казват, че съм съсипала тялото си, но аз мога само да се изсмея на подобни твърдения. Лицето на Рири е великолепно, а това, че го имам върху кожата си, го прави още по-прекрасно”.

Риана в сърцето, Риана върху кожата!

Песента, която печели Сара на страната на Риана, е Pon de Replay, която излиза пред 2005 г. Тогава момичето е само на 14 години. През следващите години тя се впечатлява толкова от изпълнителката, че започва да си купува нейните парфюми и собствената й линия дрехи.

Първата татуировка си прави, когато е на 19 години - тогава Сара татуира лика на Риана върху лявата си ръка. Една от следващите е цитат от Риана, който изписва върху дясната си ръка.

Риана в сърцето, Риана върху кожата!

Следващата цел на Сара, която е посетила общо четири концерта на любимата си звезда, е да си татуира пистолета, който Риана също има изобразен върху тялото си.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay