Риана проговори за любовния си живот и връзката си с Крис Браун

Певицата сподели много лични неща в интервюто си за Vanity Fair

Риана проговори за любовния си живот и връзката си с Крис Браун

Риана краси корицата на ноемврийския брой на списание Vanity Fair, а в интервюто за изданието изпълнителката говори открито за скандалната си връзка с рапъра Крис Браун и за сегашния си любовен живот.

Звездата споделя защо е решила да се събере отново с Крис Браун, след като той упражни физическо насилие над нея през 2009 година. Тогава Риана бе пребита от рапъра в неговата кола, а в интернет се появиха шокиращи снимки, на които се виждаше насиненото и подуто лице на барбадоската изпълнителка.

Риана споделя, че е мислела, че може да го промени. "Исках да го защитавам от всичко, чувствах, че хората не го разбират.” Звездата разкрива още, че не мрази Крис, а ще бъде загрижена за него до края на дните си.

Рири разкрива, че е винила колкото себе си, толкова и него за решението да подновят романса си през 2012 година. През 2013 тя решава, че е време съдията да премахне ограничителната заповед, която е била наложена на Крис след побоя.

"Смятах, че мога да му бъда ангел пазител и мислех, че се нуждае от някой, който да му вдъхне сила и да му каже правилните неща.” Но в крайна сметка Риана осъзнава, че само му напомняла за това, което е извършил. Тя иска той да я уважава, но това няма как да се случи, ако тя му прощава толкова бързо и лесно.

Риана проговори за любовния си живот и връзката си с Крис Браун

"Понякога просто трябва да си тръгнеш”, споделя Риана в заключение на сагата си с Крис Браун.

Името на певицата постоянно се спряга с доста мъже, но Риана твърди, че в момента единственият човек, когото има до себе си, е самата тя. Рири споделя, че ѝ е много трудно да ходи на срещи заради папараците и огромното напрежение, което идва с всяка нова връзка.

"Трябва да бъда много предпазлива с хората, да внимавам какво казват и защо всъщност искат да бъдат с мен и да спят с мен. Всичко това ме прави много предпазлива. Научих си урока по трудния начин.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay