Светлана Гущерова отговори: Бременна ли е наистина?

Светлана Гущерова отговори: Бременна ли е наистина?

Светлана Гущерова реши да отговори на слуховете относно евентуална бременност с новооткрит пост в Instagram. Тя сподели поредица от близки планове на слабото си тяло, опровергавайки спекулациите, че носи пето дете.

Преди това Гущерова публикува загадъчна снимка заедно със съпруга си Християн, на която тя нежно беше обгърната от него, предизвиквайки подозрения, че двойката може би очаква още едно дете. Въпреки че първоначално тя запази мълчание по въпроса, последвалата серия от провокиращи изображения на плажа показаха, че тя всъщност не носи никакво бебе. Вместо това тя демонстрира стройната си фигура в различни предизвикателни пози, надявайки се да впечатли своите последователи.

Светлана Гущерова отговори: Бременна ли е наистина?

Въпреки намерението ѝ феновете ѝ бяха далеч от възхитени от външния ѝ вид. Много от тях изразиха своята загриженост, предполагайки, че Гущерова страда от сериозно хранително разстройство. Те отбелязаха, че манията ѝ да изглежда слаба е повлияла отрицателно на здравето ѝ и предположиха, че може би търси контрол чрез отслабването. Други бяха по-язвителни, използвайки обиден език, за да критикуват външния ѝ вид.

Светлана Гущерова отговори: Бременна ли е наистина?

Силното негативно внимание, което получи нейният пост, доведе до това, че Светлана изтри всички коментари и деактивира функцията за писане под публикацията си. Това решение обаче само добави гориво към огъня, тъй като потребителите продължиха да изразяват мненията си в други платформи и дискусиите продължиха да се вихрят.

В заключение, опитът на Светлана Гущерова да разсее слуховете за нейната предполагаема бременност имаше обратен ефект, привличайки още повече внимание към нейното проблемно отношение към тялото и здравето. Нейните последователи остават разделени в мненията си за нея, като някои продължават да я подкрепят, докато други осъждат действията й и призовават за по-здравословен начин на живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay