Сексапилната Бехати Принслу показа бременното си коремче!

Моделът няма търпение да стане майка

Сексапилната Бехати Принслу показа бременното си коремче!

Гордият бъдещ татко - фронтменът на Maroon 5 Адам Лавин, щракна вече понаедрялото коремче на съпругата си - 26-годишният супермодел на Victoria’s Secret - Бехати Принслу. 36-годишният музикант и съдия в риалитито The Voice качи снимка в Instagram на Бехати, която си почива край басейна, облечена в страхотен червен бански и с коремче, което е все повече забележимо.

Двойката очаква първото си дете и двамата не могат да бъдат по-развълнувани за голяма промяна, която им предстои. Певецът написа под снимката следното: "Двамата ми любими фенове на "Лейкърс.” Това всъщност е и първият публичен коментар на Адам след новината за бремеността на съпругата му.

Бехати направи дебюта на своето бременно коремче миналата седмица по време на парти в чест на съвместната си работа с бранда Juicy Couture. Тогава източник, близък до нея, сподели, че бъдещите родители вече знаят какъв ще е полът на бебето и са много щастливи.

Преди дни семейството бе забелязано да прави огледи на къщи в един от най-богатите и луксозни квартали на Лос Анджелис. Адам притежава дом в Бевърли Хилс, но звездите явно са решили, че имат нужда от друго място, което ще бъде по-подходящо за отглеждане на дете.

Адам и Бехати минаха под венчилото през 2014 година и още тогава музикантът сподели, че двамата са готови да създадат доста голямо семейство, защото им се иска да имат много деца.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay