Семейство Джексън или семейство Адамс

Майката на Джако изчезна безследно за седмица, а Джанет нарекла дъщеря му "разглезена кучка"

Семейство Джексън или семейство Адамс

Цялата последна седмица беше много скандална и напрегната за фамилията на покойния Джако. За да не ви занимаваме в делничните дни и с чужди проблеми, решихме в събота да направим едно резюме. Но в процеса установихме, че подготвеното заглавие всъщност не е достатъчно силно.

Като се замислим, семейство Джексън винаги са ни напомняли малко на садомазохистично настроените измислени герои. И в злокобния, и в забавния смисъл. Само че стилът на "Семейство Адамс" е по-скоро комедиен и пародиен, докато в последно време отношенията между роднините на Джако започнаха да наподобяват сапунка. Латиноамериканска, турска, българска - каквато си изберете. Във всички случаи, основните елементи са налице.

А именно - спорове за наследство и попечителство, твърдения за подравено завещание, безследно изчезнали хора, просташки скандали в стил "Женския пазар", само че в техния случай са се провели в луксозното имение, което Кралят на попа остави след себе си. В цялата бъркотия липсват само близнаци, разделени при раждането, или подменени в родилното бебета. Но пък кой знае - може и това да се появи.

Без да се опитваме да анализираме повече, ще изложим накратко фактите:

Семейство Джексън или семейство Адамс

17 юли
Петима души от общо осемте братя и сестри на покойния Джако се съюзяват и пращат гневно писмо до двамата мъже, които са определени засега да наглеждат прословутото имение на певеца. Съобщението ги обвинява в нечисти дела, като твърди, че завещанието на Майкъл "без съмнение е фалшиво, грешно и измамно". Мислим, че идеята става ясна още от първата дума, но както и да е. Хората явно са имали нужда да излеят душата си.

Никой обаче не им обръща внимание. Отговорът гласи, че всички въпроси около последната воля на починалия са разнищени и решени от съда още преди две години. Оттам нататък, всяко последващо съмнение е неоснователно.

21 юли  
Катрин Джексън, 82-годишната майка на всички музикални отрочета, е обявена за изчезнала от племенника си. Трент твърди, че никой не я е чувал от седмица. На следващия ден обаче, синът й Джърмейн Джексън, както и полицейската централа в окръг Лос Анджелис твърдят, че възрастната жена си почива с роднини в Аризона.

23 юли
На шерифа вече му се налага да посетите имението, от което уж била изчезнала Катрин, тъй като получава сигнал за разиграваща се там физическа разправия. Оказва се, че Джанет Джексън и братята й Джърмейн и Ранди се опитали да преместят трите деца на Джако на друго място. Принс Майкъл I, Парис и Принс Майкъл II (Бланкет) отказали да тръгнат.

Според медийните твърдения, охранителна видеокамера е заснела как бясната Джанет изтръгва телефона от ръцете на 14-годишната Парис, зашлевява й шамар и я нарича "разглезена малка кучка".

24 юли
Тито Джексън се отрича от подписа си в писмото от 21 юли и казва, че не иска да има нищо общо с претенциите на братята и сестрите си. Той разкрива съществуването на 3-годишен план, според който "кралицата-майка" на фамилията трябвало да бъде отстранена от луксозния дом и отдалечена от осиротелите си внучета. Докато Тито опитва да се разграничи от всичко това, синът му Ти Джей Джексън обмисля дали да не потърси временно попечителство над децата.

В същия ден Марлон, друг от братята на Джако, напуска разстроен и насълзен интервю, в което медиите разпитват за състоянието и местонахожданието на възрастната му майка. На глас обяснява, че не знаят къде е, не са говорили с нея, но по някакъв начин били уведомени за доброто й състояние. След тези думи Марлон напуска разпита със сълзи на очи.

25 юли
Съдът в Лос Анджелис свиква спешно изслушване по случая и изчезналата баба временно губи попечителските права над внучетата си. Определен да поеме нейната отговорност за известно време е братовчед им Ти Джей. Парис и Принс се съгласяват с този вариант.

Малко по-късно Катрин прави изявление чрез видеозапис по BBC. В него се казва, че е добре, с децата си е и те никога не биха я държали против волята й. Било "глупаво" от страна на хората да мислят противното. Майката на Джако допълва, че е отчаяна заради отнетото попечителство.

Семейство Джексън или семейство АдамсКатрин Джексън, а отдясно са синовете Тито и Джеки Джексън

26 юли 
"Блудната баба" най-после се завръща. Парис e щастлива и публикува новината на профила си в Twitter, след като предишните дни е споделяла с последователите си притесненията, свързани с липсващата баба. 

Баткото на Парис обаче не се примирява тоака лесно.  Той излива яда си от цялата тази семейна драма по следния начин: "Макар да се радвам, че баба ми се върна,  след това поговорих с не и открих колко много са я лъгали, колко грешна е педставата й за нещата. Много съм наранен и ядосан".

Междувременно Таня Джексън (дъщерята на Тито) казва пред медиите, че цялата история за враждата в семейството е "пълна глупост".

27 юли  
Адвокатът на Катрин оповестява пред медиите, че следвщата седмица ще податат молба, въз основа на която Ти Джей и бабата да получат съвместно попечителство над децата. Д-р Конрад Мъри пък, който е в затвора за предписване на грешни медикаманети за Майкъл, кани майката на покойника да го посети. И да зададе всичките си въпроси, които би могла да има.

28 юли
Не е ясно как точно ще се развият занапред междуроднинските драми в семейство Джексън. Мнозина запознати с шоубизнеса казват, че всичко това ще се отрази адски негативно върху кариерата на Джанет Джексън. Taка й се пада!

Тепърва ще видим какво ще се случва. Засега е достатъчно да благодарим вътрешно, че не разполагаме с несметни богатства, заради които да развалим отношенията си с цялото си семейство.

 

5 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 30.07.2012|12:45
Направо са семейство Адамс - жалко за таланта на Майкъл.
9
Не е посочен 30.07.2012|11:38
картинките за съжаление са много подходящи!
8
Не е посочен 30.07.2012|11:26
не им е лесно и на тях - огромна слава носят и са се побъркали тотално вече - нямат май никакви ценности :)
7
Не е посочен 30.07.2012|11:22
Наиситна се държат много странно едни с други, но предполагам, че завистта и лакомията са големи!
6
Не е посочен 30.07.2012|11:10
Това семейство има прекалено много проблеми. Но с голямата слава идват и много интриги и завист. Няма да се изненадам, това да се окаже истина!
5
Не е посочен 30.07.2012|11:10
НАправо съм потресена от този кофти сериал, който си въртят сами! Ужасно е да се държат така помежду си!
4
Не е посочен 30.07.2012|10:59
Какъв е този сапунен сериал бе... те направо се оляха тези хора! Милите деца! Ужас!
3
Не е посочен 30.07.2012|09:59
Галена лъсва в нов порно клип ---> P o r n o s G a l e n a . t k
2
Не е посочен 30.07.2012|09:17
Въобще не се изненадвам, неслучайно Майкъл искаше да остави децата си на покойната Елизабет Тейлър, а не на роднините си, които цял живот са го експлоатирали и са живели на негов гръб.
1
Не е посочен 28.07.2012|21:58
хахаха... http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/33279
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay