Сила и драматизъм в емоционалната актьорска игра на 25-годишната Анджелина Джоли

Актрисата доказва таланта си за пореден път

Сила и драматизъм в емоционалната актьорска игра на 25-годишната Анджелина Джоли

Преди няколко дни в интернет пространството се появиха шокиращи снимки на 20-годишната Анджелина Джоли. Те са доста провокативни и показват прохождащата актриса в една различна светлина.

Малко след това в интернет се завъртя и видео на актрисата от неин урок по актьорско майсторство през 2000 година. На него виждаме 25-годишната Анджелина, която показва своя огромен талант и потенциал в серия от емоционални превъплъщения.

В клипа Анджелина с лекота преминава през всякакви душевни състояния и дава сериозна заявка за блестящата кариера, която ѝ предстои. Не е никак учудващо, че скоро след този запис тя получава "Оскар" за поддържаща женска роля във филма на Джеймс Манголд "Луди години”.

Междувременно всички почитатели на Брад и Анджелина тръпнат в очакване на съвемстното им завръщане на големия екран с общия им филм By The Sea. Лентата изглежда няма нищо общо с първото им екранно партньорство в "Мистър и мисис Смит", на чиято снимачна площадка пламна любовта помежду им.

Филмът проследява историята на женена двойка, която се опитва да спаси брака си след редица трагични инциденти. Лентата е доста драматична, което позволява на Джоли отново да разгърне целия си актьорски потенциал.

Вижте емоционалното видео на 25-годишната Анджелина.



За още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay