Силвена Роу на 60: С нов ресторант и все по-успешна!

Силвена Роу на 60: С нов ресторант и все по-успешна!

Известната готвачка Силвена Роу не спира да жонглира с множество задачи, включително управлението на своя ресторант на остров Ибиса и нейните две заведения в Дубай. Тази година тя отпразнува 60-ия си рожден ден, отбелязвайки важен крайъгълен камък в живота си. Въпреки възрастта си, Роу остава активна, поддържайки здравословен начин на живот чрез редовни упражнения и грижа за тялото си.

Нейният брак с англичанина Малкълм Роу продължава вече 38 години, свидетелство за трайна любов и отдаденост. Според Силвена ключът към техния дългогодишен съюз се крие в балансирането на различни елементи, включително любов, уважение, доверие и подкрепа. Те са благословени с прекрасни деца и внуци, които обожават.

Роу и съпругът й се срещат на Пловдивския панаир, където той е по работа. Израствайки в Пловдив, тя е родена в семейство с журналистическа и реставраторска линия. Като отдадена майка и баба, Силвена следва стриктно правило през последните години – да работи само десет дни в месеца, за да прекарва повече качествено време със семейството си. Тя цени възможността да вижда своите внучки често и иска да ги научи на ценностите на добротата, смелостта и отговорността.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay