Софи няма да продължи

За съжаление, "Love Unlimited" се оказа "limited" и чужденците не гласуваха за нея

Софи няма да продължи

Вчера вечерта стана ясно, че за поредна година страната ни няма да спечели международния музикален конкурс "Евровизия". Нито пък ще повтори прословутия си успех от 2007, когато на Елица и Стунджи им вървеше като по "Вода" и изплуваха на пето място в крайното класиране.

Тазгодишната ни представителка Софи Маринова няма да има подобен успех, тъй като вчера отпадна на втория полуфинал в спиращата дъха азербайджанска столица Баку. Кръшният глас на певицата се опита да надвика други 17 участници от различни държави, но в крайна сметка не попадна сред десетте избраници, които ще се състезават на финала утре. От друга страна, Балканите няма да останат зле представени във важната вечер, тъй като Босна и Херцеговина, Сърбия, Македония, Гърция и Турция продължават.

Припомняме, че в припева на песента си ромската перла на българската музика извива "Обичам те" на 12 различни езика. Софи разчиташе на следното: "всеки като чуе "Обичам те" на своя език и ще ми пусне един SMS!" За съжаление се оказа, че международната любов към нашенката е малко по-"limited", отколкото тя се надяваше. Софи беше и кажи-речи единственият изпълнител на сцената в Баку, който не се представи със специална хореография, танцьори, завладяващи видео ефекти.

Остава само да гласуваме със стиснати палци и телефони за другата си фаворитка - Солуна Самай, която ще пее за Дания и която преди време разказа интересния си живот специално за jenite.bg. Тя имаше повече успех от Софи и беше избрана да продължи след първия полуфинал, който се състоя на 22 май. На големия концерт утре ще се явят и руските "Бурановски бабички", за които също сме ви разказвали.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.05.2012|10:30
защо ? , много добре се представи
1
Не е посочен 26.05.2012|19:00
не сме и очаквали
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay