Сури Круз може да разори Дядо Коледа

Дъщерята на Том Круз иска доста скъпи подаръци

Сури Круз може да разори Дядо Коледа

Преди няколко дни колегите от iNews писаха за 13-годишно момиче, което отправило смъртна заплаха към Дядо Коледа, ако не изпълни списъка му с подаръци. Сега едно от най-известните деца на холивудски знаменитости, Сури Круз, е изготвила списък до белобрадия старец с подаръци на стойност 100,000 долара.

Петгодишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс си поръчала истинско пони, чифт диамантени обеци и рокля като на принцеса.

По информация на списание In Touch първото желание на малкото момиченце било именно понито. Източник близък до Том Круз, споделя, че 49-годишният актьор вече е намерил място извън града, където дъщеря му да язди, така че най-вероятно мечтата за пони ще се сбъдне.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.12.2011|16:45
Сури Круз е поредното разглезено богаташко момиченце. Том Круз не дава да падне косъм от главата й, вероятно защото тя е първото му биологично дете, с което той доказа пред света, че не е стерилен, както се говореше докато бяха женени с Никол Кидман. Поради тази причина родителите не спират да угаждат на детето, и ето го резултатът.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay