Тита се раздели с гаджето и остана без луксозен джип?

Тита се раздели с гаджето и остана без луксозен джип?

Бившият приятел на поп певицата Христина Христова-Тита, ММА боецът Недко Николов, реши да вземе луксозния ѝ автомобил Mercedes на стойност приблизително 200 000 лева. Според източник на "Галерия", решението за окончателната им раздяла е повлияло на решението му да не оставя нищо ценно в ръцете й.

Интересен факт е, че ММА боецът в момента излиза със загадъчна жена, която предпочита да избягва публичността. Причината зад нейното желание да остане извън светлината на прожекторите е да запази името си далеч от това на музикалната звезда.

Недко и новата му половинка са заедно от няколко месеца. Преди това Николов беше извън социалните медийни платформи, без да споделя никаква информация за личния си живот. Наскоро той възстанови акаунтите си, като първата снимка, която публикува с мистериозната си приятелка, вече е премахната.

Тита се раздели с гаджето и остана без луксозен джип?

Източници, близки до 25-годишната Тита, твърдят, че чернокосата красавица е отговорна за бурната им раздяла. За разлика от бившия си партньор, Хриси е доста дискретна относно съдържанието, което споделя в социалните мрежи, поддържайки ниво на мистерия около себе си.

Междувременно Недко изглежда е продължил напред, оставяйки миналото зад гърба си, докато Тита остава да се справя с последствията от раздялата им.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay