Хайди Клум отключи вратата на мълчанието

Супермоделът е преди всичко майка и жена, със своите вътрешни притеснения и проблеми

"Чувствам се в центъра на торнадо! Толкова много емоции тая в себе си и усещам как скоро ще избухна”, разкри в интервю за Elle Хайди Клум. Супермоделът е главно действащо лице в априлския брой на списанието и споделя своите вътрешни терзания, за които е мълчала досега.

Хайди приключи почти седемгодишната си връзка със Сийл преди малко повече от месец, и от тогава насам избягваше да коментира случващото се в личния ѝ живот. В интервюто за Elle обаче отключва вратичката на мълчанието и пуска думите си на свобода.

"Трудно е, такъв е животът. Понякога бумерангът, който си хвърлил, не се връща обратно там, където го очакваш. Удря те по главата и разтърсва целия ти свят. Всичко е толкова непредсказуемо!”

38-годишният супермодел признава, че макар бракът ѝ със Сийл да е изглеждал приказен и безпроблемен за света, те винаги са имали своите проблеми, но са ги пазели в тайна.

"Пред външния свят човек никога не споделя чувствата си. Хората говорят само за най-хубавите неща в своя живот, хвалят се с тях. Но никога не споменават проблемите.”, казва тя.

"Имам чувството, че вече толкова неща се изказаха по наш адрес. Няма да коментирам до колко са били верни, защото ще се ядосам много. Всяка двойка преминава през своите трудни моменти, просто ние сме известни и постоянно ни наблюдават под лупа.”

Хайди и Сийл имат четири деца, но топ моделът признава, че ги отглежда трудно. "Не съм робот. Не съм от стомана. Аз съм просто майка, а когато се разделихме със Сийл, бях много нещастна. Сега ще се опитам да дам най-доброто от себе си в грижата за моите деца. Те са всичко за мен!”

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 12.03.2012|10:47
за известна личност като нея е наистина неприятно всички да се интересуват от личния ѝ живот и да ѝ задавт въпроси точно когато най-малко иска да говорип за това
1
Не е посочен 12.03.2012|10:45
всяка раздяла води със себе си тежък период. важното е хайди да бъде силна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay