Холивудските деца с имена на плодове, квартали и супергерои

Малчуганите на знаменитости с най-нестандартни имена

Холивудските деца с имена на плодове, квартали и супергерои

Да си дете на знаменитост и да носиш име на "простосмъртен" си е равно на грях в Холивуд. И известните мами и татковци са в постоянна надпревара как по-оригинално да нарекат наследниците си.

Някои от тях вдъхновиха обикновените хора да кръщават собствените си деца с тези имена. Други, като имената на малчуганите от семейство Бекъм или децата на покойния Майкъл Джексън, породиха само почуда.

По този повод електронното издание lifestyle.msn.com е съставило класация на най-симпатичните и най-приемливи имена на известни малчугани.

На първо място е Кингстън, синът на певицата Гуен Стефани и Гевин Росдейл. Името на малчугана звучи благородно, в него няма нищо кичозно и може да се използва и като малко, и като фамилно име, казват експерти.

На второ място е класирана малката Матилда Роуз, щерката на покойния Хийт Леджър и актрисата Мишел Уилямс. Името на младата дама е сякаш излязло от британски класически роман, казват специалистите.

На трета позиция се озовава момиченцето с име на вълшебница Табита - дъщеричката на Сара Джесика Паркър и на колегата й, актьора Матю Бродерик. Името стана популярно заради нашумял през 60-те години американски комедиен сериал.

На четвърто място се озовава още една малка госпожичка, носеща звучното португалско име Вида. В превод от португалски то означава живот и напълно пасва на жизнения характер на дъщерята на актьора Матю Макконъхи и на половинката му, която има бразилски корени, моделът Камила Алвиш.

На пето място е синът на Мадона, носещ името Роко, което е много подходящо както за кариера в шоубизнеса, така и за спортна кариера. Щерката на Мадона Лурдес, кръстена на френския град на чудесата Лурд, не попада обаче в класацията.

На шесто място попада малката модна икона с екзотично име Сури Круз, дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс. Името е от еврейски произход и означава принцеса. Смята се, че то е вариант на името Сара. Французите обаче не одобриха този избор, защото по произношение името на госпожица Круз съвпада с френската дума за мишка.

На седмо място е малката Франсис, щерката на Аманда Пийт. Същото име носи и дъщерята на Кърт Кобейн и на бунтарката Къртни Лав.

Осмото място делят синовете на Кристина Агилера и на Дженифър Лопес, кръстени и двамата Макс. Близначката на лопесовия Макс - Еми, не попада в класацията. Предпоследното място е за малката Вайълет, дъщерята с поетичното име на Бен Афлек и на Дженифър Гарнър.

Последното десето място е за две от дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит - осиновената Захара, чието екзотично име напомня за пустинята Сахара, и биологичната Вивиан Маршлин, носеща елегантно френско име.

Другите четири деца на Бранджелина - осиновените Мадокс и Пакс, и биологичните Шайло и Нокс Леон са извън класацията.

На прага да бъдат класирани в десятката са били дъщерята на звездата от "Анатомията на Грей" Елън Помпео, носеща космическото име Стела Луна в превод от италиански Звезда Луна, както и синът на Кейт Бланшет, носещ професорското име Игнейшъш, на когото майка му засега вика на галено Иги.

И макар да ни се струват нестандартни, а за някои от тях да нямаме ни най- малка представа какво правят в класация за най-симпатични имена, всичко се промени когато установихме, че Табита, Роко и Сури всъщност са едни скучни наименования, в сравнение с Фучсия– дъщерята на музиканта Стинг, Маркиз – синът на рапъра 50 Сent, Мемфис Ийв – дъщерята на музиканта Боно, Дизел Кай и Деним Коул – децата на певицата Тони Бракстън, Фифи Триксибел, Пийчис (англ. праскови) и Пикси – дъщерите на музиканта Боб Гелдоф, Епъл (от англ. ябълка) – дъщерята на актрисата Гуинет Полтроу и музиканта Крис Мартин или пък Кал-Ел Копола – синът на актьора Никълъс Кейдж (Кал-Ел е рожденото име на Супермен).

Ние спираме дотук, защото Иван и Георги от другата стая ни викат.

 

120 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 04.10.2011|14:14
Ivanka, до колкото съм чела, а и то на много места го пишеше, малката Сури Круз сама имала претенции как да се облича. Не се съгласявала дори с мнението на майка си и затова още от сега я наричат модна икона. Това за мен значи само едно и то е, че е много разглезена. Всеки има право да си възпитава детето както сам иска, но те наистина прекаляват, само и само за да се говори за тях.
2
Не е посочен 03.10.2011|18:44
Като гледам на снимката детето на Том Круз и Кейти Холмс ми става жално. Защо са сложили малките детски краченца в обувки с ток. Не се ли страхуват, че може да се деформира преждевременно крака на детето. Ех тази суета.
1
Не е посочен 03.10.2011|17:16
Тази склонност на звездите към оригиналничене понякога обаче им изиграва доста лоша шега, като например синът на Ашли Симпсън, който се казва Брокс Маугли?! Или пък синът на Алиша Кийс, който е кръстен на цяла държава – Египет, а актьорът Джейсън Лий разбива всички представи с името - Pilot Inspektor /пилотен инспектор/...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay