Целувката на Емрах възмути феминистки от ЦЯЛ СВЯТ

Целувката на Емрах възмути феминистки от ЦЯЛ СВЯТ

Емрах Стораро стана обект на международно внимание, след като целуна своята партньорка Веси в национален ефир. Много жени, както в България, така и в чужбина, осъдиха действията на Емрах като форма на сексуален тормоз. Някои дори сравниха инцидента с тормоза, упражнен от Кубрат Пулев над журналистката Джени Суши по време на боксов мач.

В епизода на "Денсинг Старс" Емрах и Веси трябваше да изпълнят хореография, включваща симулирана целувка. Вместо това Емрах целуна Веси истински, което предизвика широко разпространено възмущение сред зрителите. В последващите епизоди Емрах разкри, че е започнал да се влюбва в партньорката си и е направил промени в начина си на живот, за да й се хареса.

Жени от различни страни изразиха своето неодобрение към действията на Емрах, като подчертаха важността на получаването на съгласие, преди да участват във физически интимен контакт.

Въпреки международната критика, имаше и поддръжници на Емрах, предимно от Латинска Америка. Някои коментираха, че Веси може да е проблемът, намеквайки, че тя е твърде студена и не оценява милия жест на Емрах.

Кубрат Пулев също се сблъска с последствия поради целувка в ефир. След победа срещу Богдан Дину, Пулев награби репортерката Джени Суши и я целуна без нейно съгласие. Тъй като инцидентът се случи в Съединените щати, правата на Пулев за бокс бяха временно отнети, той беше глобен и беше изпратен на курс за превенция срещу сексуално насилие. В крайна сметка Пулев се размина сравнително леко с наказанието.

Това сравнение между случаите на Емрах и Пулев подчертава важността на съгласието и уважението към границите на другите, особено в контекста на публични прояви на обич или привързаност.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay