Чаша вино с SMS

Подарък вместо писмено извинение

Чаша вино с SMS

Забързаното ежедневие причинява все повече неудобства. Едно от тях е, че често сме принудени да закъсняваме за среща с любимия или просто с приятели. Отскоро французите, за чиято галантност е изписано много, имат възможност да изпращат чаша или бутилка вино с... sms.

Според създателите на полезната услуга, така кратките съобщения със суховати извинения, които ни се налага да изпращаме, коренно ще се променят. Извинението може да бъде поднесено и под формата на кафе, сладкиши и какво ли още не. Принципът за изпращане на съобщение с подарък е много прост: всеки, който поиска да засвидетелства вниманието си към някого, независимо от повода, трябва да посети сайта за мобилни приложения Thank You Charlie. Там се избира съответния подарък – от чаша вино и букет до масаж в козметичен салон, а плащането се извършва по банков път. Щастливецът, който ще получи бутилка вино с sms, трябва само да отиде до някой от партньорските търговски обекти, обикновено в близост до дома му или работното място.

У нас, за съжаление, тази услуга все още не е достъпна. За сметка на това, на 19 и 20 ноември в Централния военен клуб ще може да посетите изложението за българско вино DiVino.Taste, Там, с помощта на най-добрите специалисти от бранша, лично ще направите най-добрия избор за подарък.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay